onsdag 15 september 2010

Mer tävlingar!

Jag tävlar också hos Hillefant, om finfina tygpaket. (www.hillefant.blogspot.com) Fattar inte varför det inte går att länka direkt.... jag borde kanske anmäla mig till en datakurs....!

3 kommentarer:

  1. Tack för kommentaren på min blogg. Tack vare den hittade jag till din blogg =). Gillade kjolarna!!
    Jag har haft samma problem med tävlingar... Men tror att det funkar bara man kopierar bilden först till ett annat ställe och sedan kopierar in den dit den ska.. För mig under Layout på blogspot. Adressen till sidan ska man också skriva i.. Vet ej om detta hjälper. Jag har själv problem med att få det att bli rätt..

    SvaraRadera
  2. Nej tror tyvärr inte detta var rätt.. Jag försökte själv få med en bild av hillefants tävling men det lyckades ej, då skulle jag ha måst radera den andra tävlingens bild så inte vet jag riktigt jag heller.. Suck!

    SvaraRadera
  3. Hej tjejer! Vad roligt att ni vill vara med i min give away:) När jag kikade in här så såg jag att ni hade lite problem med att länka till tävlingen. Nu vet ju inte jag riktigt om er layout är likadan som min, men....så här brukar jag göra: Gå in i design, tryck på lägg till gadget - bild. Spara ner bilden på skrivbordet och hämta sen den därifrån, klicka på min webadress och kopiera och klistra in den i fältet. Voilá! Vet inte om detta hjälper er...men hoppas:)

    SvaraRadera